xperia

17 Ağustos 2016 Çarşamba

CEP TELEFONUMA NASIL FORMAT ATARIM


Hepimizin başına gelen bir durumdur.Bir gün telefonumuzu elimize alırız ve birde ne görelim donmuş bir ekran veya yüklediğimiz uygulamalardan çöplük haline gelen android telefonumuz olur olmaz yere donmalara,telefonumuzun kasması,kendi kendine kapanmalar,beyaz ekran sorunları,açılmama sorunları,telefonun komple silinmesi,rehperin silinmesi.Bunları geri getirmek için sarfettiğimiz çabaların bir çoğu sinirimizi bozmakla geçer.

Telefonunuza format tamak çok kolya.Telefonunuza format atmak için tüm detayları aşşağıda belirtiyorum.Bununla ilgili bir sorunuz olursa yorum olarak yazablirsini.Hepinizie kolay gelsin.

samsung , sony , lg , motorola , vertu , Vestel , Panasonic android telefonlara format atma yöntemi



"Android Cep Telefonlarına Nasıl Format AtılırAndroid telefonlarımızda bazen format atmak zorunda kalabiliriz. Örneğin telefonumuza koyduğumuz modeli unuttuğumuzda bizden gmail hesabı ister ya da şayet telefona tanıttığımız gmail üyeliğiniz tek tek yapmanız lazım gelen şey format. Ne yazıkki bütün bilgileriniz silinecektir.

Android işletim sistemli telefonlarda bilgisayar gibi kullanıma bağlı olarak duraksama oluşabilir yada sisteminiz düzgün çalışmayabilir. Samsung Galaxy android işletim sistemli cihazlarınızı işte bu makalemizi okuyarak ilk günkü haline getirebilir kısacası format atabilirsiniz. Bu format atma işlemi telefonunuzda kayıtlı rehber mesaj fotoğraf vs. dökümanlarınızı silecektir. Format atmadan önce kesinlikle yedekleme işlemi yapmalısınız. Telefonunuzu bilgisayara bağlayarak tüm dosyaları bilgisayarınıza alabilirsiniz. Telefon rehberinide sim kartınıza taşıyarak rehber yedeğini bile böyle alabilirsiniz. Samsung Galaxy Android işletim sistemli telefonunuza format atmak için 2 yöntem mevcuttur.

Menü-> Ayarlar -> Gizlilik -> Fabrika ayarlarını Sıfırla bölümünden telefonunuzu birinci günkü haline getirebilirsiniz. Telefonunuzun arama bölümüne gelip *2767*3855# tuşlayarak arama yaptığınızda cep telefonunuza format atabilirsiniz.

1 değişik yöntem ise telefonunuzda fazla model test etmesi yaptınız bunun sonucunda telefonunuz sizden mail şifre istiyor. İnternet olmadığı için giriş yapamadınız yahut mail ve de şifrenizi unuttunuz. Bu sebeple zaman ne yapıyoruz telefonunuzu kapalı konumuna getirip ortadaki tuşa basıp daha sonra açma / kapama ( power ) düğmesine basıyoruz aynı zamanda ses açma tuşuna basıyoruz. Telefon açılana dek basılı tutun tuşları. Telefonunuz açıldığında karşınıza çıkan ekranda wipe data/ seçeneğinden /factory reset seçilir ve reboot now ile birlikte format atarak telefonunuzu yeniden başlatabilirsiniz.

Samsung Galaxy Android işletim sistemli telefonunuzu bahsettiğim 3 yöntemle format atabilir ilk günkü haline getirebilirsiniz."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder