xperia

16 Mart 2015 Pazartesi

Sony Xperia M4 Aqua inceleme

Sony Xperia M4 Aqua kağıt üzerinde, heyecan verici görünüyor olabilir, Japon marka, başka bir orta sınıf olduğunu. Ancak, orta halli özellikleri ile bir telefon için bir prim kılık sunan, faiz yaşayan tasarım var.

Telefon oluşturulması ile Sony'nin kararları şekilde Microsoft'un Lumia aralığı taklit, ilginç. Fikir, dünya böylece aşağı sonraki adıma gitmek için high-end Z aralığı göze alamaz olanlar körükleyen, denemek ve daha ucuz varyantları benzer olduğunu iddia sonra için yaygara ve bir şey tanınabilir bir amiral gemisi telefonu yapmaktır.
Ve kesinlikle Xperia Z3 ve Xperia Z3 Compact gibi her bit görünüyor Xperia M4 Aqua ile henüz 299 € (yaklaşık £ 220, $ 340, AU $ 435) maliyeti olduğunu yönetilen.


Ekran 720p çözünürlüğe sahip 5-inç meseledir. Rakiplerinin 1920 x 1200 ile karşılaştırıldığında 1080p ekran vardı Z3 Tablet Compact, gibi, Sony, kullanılan IPS teknolojisi, gelişmiş renk ve kontrast oranı sayesinde bulanık kenarları bazı örtbas sayesinde kendi Bravia teknoloji kullandı LCD ekran.
Yan yana, daha düşük çözünürlüklü fark olduğunu, ancak bir amiral gemisi seçeneği yarısı fiyat bir telefon için beklemek olmaz bir şey.

Xperia M4 Aqua su ve adil bir eski süre tatlı suda dunk ve ardından endişesi olmadan kum etrafında rulo anlamına gelir IP68 değerlendirmesi, dayanıklı toz olduğunu. Kenarları işaretlerinden kasayı korumak gerekir sert beton üzerine bile bir damla anlamına Z3, aynı naylon kapakları var.
Bu şasi kendi renk seçenekleri ağır oynuyor neden Sony'nin arzusu tüketici, oldukça önemlidir. Mercan (kuyu, pembe), siyah ve beyaz seçenekleri renk yerine üstüne boya yalamak yerine, şasi boyunca pervading ile, tüm seyir oldukça iyi.
Teknede kamera ikilisi çok güçlü: sırtında bir 13MP Exmor RS sensör çocuklar için eğlenceli (size her koşulda en iyi resim vermek için tasarlanmış) üstün otomatik modda ve artırılmış gerçeklik, açısından Sony'nin hileler her verilir ile oynamak.

Ön bakan kamera aynı üstün otomatik modu vardır, ve bu tür şeyler içine eğer 5MP de ... bazı iyi selfies yol açmalıdır.
Snapdragon 610 bu telefonun kalbinde tam hızda fotoğraf çekmek görevi kadar görünmüyor: Ancak, Sony Xperia M4 Aqua arka sınırlamaları kendi kafası kamera ile var.

Sen düzgün bir çırpıda almak için birkaç saniye bekliyor olacağım - adalet içinde pil gibi, kamera yayınlanmadan önce performans için optimize edilmesini son şeylerden biri, dikkati çekiyor olsa da, çok iyi lansmanı ile artırabilirsiniz.


Qualcomm Bu yongaseti, amiral gemisi aralığına göre, gerçekten onun aralığında daha pahalı telefonlarda etkilemek müthiş Sony güzellikler bir sürü bulamazsınız nedeni de aşağı telefonun maliyeti tutmak için ekledi.
Z3 ve yeni Xperia Tablet Z4 en iyi özelliklerinden biridir - Örneğin, telefonunuzdan bir PS4 kadar bağlanmasına izin vermek için buraya gemide hiçbir Remote Play yoktur.

Sizin ucuz MP3 ses artırmak için orada özel bir çip var ki mantıklı olmasına rağmen ben o donanım bileşeni daha yazılım çimdik daha fazla olması beklenen vardı gibi bir utanç ya etkin hiçbir yüksek çözünürlüklü ses, var.
depolama dahili 8GB burada da bir endişe şeydir. Sony, medya genişleme ile yardımcı olmak için orada bir microSD yuvası yerleştirilmiş oluyor gibi, bu bir sorun değil düşünmek gibi görünüyor.

O gerçekte, fotoğraf ve film depolamak yardımcı olacaktır ederken çoğu uygulamalar telefonun hafızasına kendilerini yüklemek isteyeceksiniz. Ve sadece açılışında mevcut 4GB üzerinde, hızlı bir şekilde doldurmak için gidiyor ile (uygulamalar daha da büyük alıyorsanız özellikle gibi) ve Lollipop SD karta taşımak uygulamalar izin sevmez.

Muhtemelen çoğu büyük bir anlaşma olabilir, ama (Adreno 405 kolayca yönetmek mümkün olmalıdır) bir kaç yüksek güç oyunları eklemek ve hızlı bir şekilde boşaltmak için bazı şeyler silmek isteyen korkunç mesajı alırsınız olmaz Depolama.

Erken karar

Sony, etrafında akıllı telefon bölümü dönüm bir umut var tüm pazarlarda iyi yapıyor ürünlerin tam bir dizi tutmak gerekiyor biliyor ve MWC büyük bir amiral gemisi uzaya yokluğunda, Xperia M4 Aqua için bu gümüş kurşun olması gerekir şimdi.

Ben görebiliyorum sorunu onlar iyi bir yatırım olduğunu düşünüyorum, bu orta aralığı '... muhtemel alıcı yerel telefon emporium dolaşıp ve bu yeni Sony telefonu görmek için tanımlamak için hala zor olduğunu?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder